Successos

Tres homes assalten un veí de Blanes mentre dormia

Van despertar la víctima donant-li cops de puny a la cara, el van emmanillar i el van agredir fins que va confessar la combinació de la caixa forta

Els lladres van entrar forçant una finestra

Un veí de Blanes d'uns seixanta anys d'edat va tenir un fort ensurt la matinada de dimecres passat a la casa on resideix, al número 63 de l'avinguda de Joan Carles I de la capital de la Selva marítima.

Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada de dimecres passat, quan l'home es trobava dormint en una de les habitacions del domicili. Tres persones que duien passamuntanyes el van assaltar per robar la caixa forta. L'home encara era al llit quan els assaltants ja el van començar a donar-li cops de puny a la cara. El van emmanillar amb brides i amb els braços a l'esquena, i el van agredir fins que l'home els va confessar la combinació de la caixa forta.

Un cop els lladres van obrir la caixa forta, però, van comprovar que aquesta no contenia res. Amb tot, es van endur alguns diners que van trobar, uns 300 euros, aproximadament.

Els lladres van accedir a la casa forçant una finestra de la part posterior de la casa, que dóna a una riera.

Fotògraf de professió

La víctima, ara jubilada, de nom Pedro, havia treballat de fotògraf a la població, i era propietari d'algunes botigues de fotografia, anomenades Inter foto. Tot i residir en un carrer cèntric de la població, l'home és poc conegut pels seus veïns, ja que és una persona molt reservada. Freqüentava alguns establiments del voltant, com un bar on anava a fer el cafè a les tardes, i una fleca bar, on anava a comprar el pa i en ocasions a esmorzar.

Veïns de l'home assaltat consultats per aquest diari ahir a la tarda desconeixien els fets. A la casa no hi havia ningú, i l'home no va anar a fer el cafè al bar que anava tot sovint a la tarda. En canvi ahir al matí, uns veïns van explicar que hi havia tots dos cotxes que tenia l'home, i les portes d'accés al jardí estaven obertes, com si l'home s'estigués preparant per deixar l'habitatge. La gent gran que pateix aquest assalts tan violents sovint agafen por i després temen viure sols. L'home sembla que vivia sol, però tenia una dona d'origen domicià que el cuidava.

L'assalt a una anciana

A Blanes, hi va haver un altre assalt a una dona anciana, de 81 anys, a la qual el lladre va agredir sexualment i li va robar els 100 euros que tenia i unes arracades. Aquest succés va tenir lloc el gener de l'any passat. El lladre va agredir sexualment la dona, i la va deixar lligada de peus i mans en una cadira. La dona va estar un dia lligada, fins que hi va anar un familiar, i va patir ferides als canells arran dels esforços per deslligar-se. El lladre, que encara no ha estat detingut per la policia tot i tenir sospites de l'agressor, va menjar magdalenes a casa de la víctima abans de fugir.

LA XIFRA

3
homes encaputxats van assaltar un veí de Blanes quan dormia i el van agredir fins a saber la combinació de la caixa forta.

LA DATA

08.06.11
És la data en què l'home va ser assaltat pels lladres, que no van trobar res a la caixa forta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.