Successos

successos

Segon foc en vuit dies a la Font de la Pólvora de Girona

L'incendi va cremar unes tres hectàrees i va obligar a desallotjar una vintena de veïns

Un nou incendi es va originar ahir al barri de la Font de la Pólvora de Girona, a prop del carrer Hortènsia, darrere del cementiri vell, i és el segon que es produeix a la zona en una setmana. L'incendi va començar poc després de les set de la tarda, una hora en què feia molt vent, el qual va contribuir a escampar el fum per tot Girona, especialment a la zona del Barri Vell, Sant Daniel, les Pedreres i Montjuïc. El foc va cremar unes tres hectàrees i va obligar a desallotjar una vintena de veïns i també alguns cavalls. A causa del vent, es va propagar ràpidament en direcció a les Pedreres, amb diversos focus, però la rapidesa i la gran quantitat de mitjans dels bombers, una trentena de dotacions, nou de les quals eren aèries, van fer que cap a les 9 del vespre el foc ja estigués gairebé controlat. El 30 de juny un foc va cremar 1,6 hectàrees de matolls al barri de la Font de la Pólvora i va obligar a tallar fins i tot l'N-II.

Incendi a Palafrugell

A la zona d'Ermedàs, entre Calella i Palafrugell, va originar-se també un incendi, ahir al migdia, que va cremar unes 0,9 hectàrees de zona forestal, de vegetació i agrícola. Els bombers van rebre l'avís a les 14.39 hores, i es van desplaçar al lloc amb deu dotacions, dues de les quals eren aèries. El foc va afectar una pineda que hi ha a la zona i un camp agrícola, del qual es van cremar algunes bales de palla. D'altra banda, cap a un quart de sis de la tarda, un nou incendi va cremar 400 m² entre vegetació i bosc a Santa Cristina d'Aro. El foc va originar-se a prop de la urbanització Les Teules, on no hi va haver ferits ni va ser necessari desallotjar ningú de la zona. Els bombers s'hi van desplaçar amb sis dotacions terrestres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.