Busquen a Lloret de Mar un jove alemany desaparegut des de dimecres

Els efectius d'emergències busquen a Lloret de Mar un jove alemany, Georg Heile, de 20 anys, que va desaparèixer dimecres passat, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

El jove, amb el cabell de color ros, alt d'estatura, i que la darrera vegada que va ser vist vestia samarreta, pantalons i sabates blanques, havia arribat dimecres a Lloret de Mar amb un grup d'estudiants del seu país i després de separar-se dels companys ja no va tornar a l'hotel. Els companys de Heile van alertar de la desaparició la família del noi.

Aquest divendres diversos efectius del Mossos d'Esquadra, la policia local i els bombers van pentinar els penya-segats i els camins de ronda de la localitat de la Selva sense èxit.

Ahir els efectius d'emergència van continuar la recerca del jove desaparegut, sense que a l'hora de tancar aquesta edició s'hagués obtingut cap resultat.

A diferents punts del municipi de Lloret de Mar s'han col·locat fotografies del jove alemany desaparegut, acompanyades d'uns números de telèfon de contacte, per si algú en pot facilitar informació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.