Continua sense èxit la recerca del jove alemany desaparegut a Lloret

Els equips d'emergències fa quatre dies que rastregen la zona costanera

Per terra, per mar, sota l'aigua, per sota terra i per aire amb un helicòpter. Per tot arreu s'ha estat buscant el jove estudiant alemany que va desaparèixer dimecres a la matinada sense deixar cap rastre. A l'hora de tancar aquesta edició aquests treballs de recerca han resultat, ara per ara, infructuosos.

El jove havia arribat a Lloret de Mar amb una colla d'amics i la nit de dimarts a dimecres van sortir de festa tots plegats. Però en un moment determinat Heile va deixar el grup i no va tornar a l'hotel Gran Casino, on s'allotjaven. Els seus companys, en veure que no donava senyals de vida, van alertar els pares d'Heile, a Alemanya, els quals es van desplaçar també a Lloret.

Fonts dels Mossos d'Esquadra van explicar que l'activitat de recerca del jove s'ha centrat, sobretot, en la zona costanera de Lloret, perquè va ser allà que el jove va ser vist per darrera vegada.

Les mateixes fonts van indicar que, al moment de la desaparició, el jove, que és de complexió atlètica, té els cabells castanys i fa 1,85 metres d'alçada, vestia unes bermudes de color clar, una samarreta blanca de màniga curta i unes sabatilles esportives del mateix color, i duia un braçalet.

A més dels treballs de recerca que s'estan portant a terme, s'han distribuït, per nombrosos fanals, parets i marquesines de Lloret de Mar, diverses fotografies del jove desaparegut, acompanyades del número de telèfon de contacte 972 24 09 15, per si algú en pot facilitar cap informació.

Els cartells amb la fotografia del jove i el número de telèfon de contacte es poden veure arreu de Lloret de Mar i especialment als locals més freqüentats pel jovent. Aquests locals, principalment durant aquests quatre dies han anat rebent la visita de responsables de l'operador turístic del noi, els quals pregunten els joves si han vist George Heile per algun lloc. Fonts dels Mossos d'Esquadra van explicar ahir que, a més dels treballs de recerca, es porten a terme altres diligències i que la recerca continuarà durant el dia d'avui.

JOVE DESAPAREGUT

George Heile
Té 20 anys. Fa 1,85 metres i té els cabells castanys. Quan va desaparèixer vestia unes bermudes de color clar, samarreta blanca i sabatilles del mateix color
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.