Successos

El cap dels Mossos recorda que no pot posar dos agents a cada cantonada a Lloret

El cap dels Mossos a Girona, Joaquim Belenguer, va donar ahir ple suport a les declaracions de l'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, que va qualificar la mort del noi de 15 anys Andrew Milroy de “fet aïllat” i que difícilment es podia evitar. “L'única manera que tenim d'evitar-ho és posant una parella de policies a cada cantonada i això és impossible”, va dir el comissari Belenguer. El cap dels Mossos va assegurar que malgrat que la majoria de joves que surten són “sans”, la policia ha de treballar per eradicar les conductes perilloses que deriven en casos com el de Milroy, que va morir apunyalat diumenge a la matinada durant una disputa amb un altre grup de joves. “El cas de Lloret de Mar és un exemple magnífic de com d'important és que la policia treballi per tal de retirar de la circulació les armes blanques i d'altres objectes perillosos”, va dir durant la presentació del balanç del dispositiu Snoopy. De fet, Belenguer va explicar que aquest any, malgrat que s'han destinat un 25% més d'efectius al dispositiu, s'ha reduït a la meitat el comís d'armes.

Joves i armats

Malgrat aquesta reducció, el comissari va reconèixer que encara enxampen joves que surten de nit armats i va dir que és molt important retirar aquestes armes de la circulació.

El cap dels Mossos a Girona va recordar que el cas del crim de Lloret de Mar està sota secret de sumari i que, per tant, no poden donar detalls de la investigació: “El grup d'homicidis de Girona està treballant amb gran energia i gran dedicació i hi confio plenament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.