El noi desaparegut a Lloret era mort al fons d'un cingle, a prop del seu hotel

El cadàver havia quedat molt amagat en una zona on l'any passat també va morir un altre turista

Ahir a la matinada, un home que guarda el seu vehicle en un edifici d'aparcaments del carrer Venècia va anar amb una llanterna a mirar la seva plaça perquè temia que l'haguessin robat. Llavors, l'home va veure a través d'una reixa que entre aquest edifici i un cingle que hi ha just al costat hi havia el cadàver d'un noi. Els equips d'emergència van anar fins a aquest punt i van comprovar que la víctima era Georg Heile, el noi alemany de 20 anys que estaven buscant des de dijous passat.

Heile havia arribat dimecres passat amb un grup d'una cinquantena d'estudiants i s'havia allotjat a l'hotel Guitart Capri, a tocar del lloc de l'accident. El mateix dimecres Heile va telefonar als seus pares i va quedar que els trucaria l'endemà. Dijous, quan faltaven cinc minuts per les tres de la matinada, el noi va enviar un missatge de mòbil a la seva xicota dient-li que se n'anava a dormir a l'hotel. I a les cinc de la matinada, un testimoni el va veure pel passeig marítim. Des de llavors, ningú no en va saber res més i els seus amics van penjar un munt de cartells pel municipi. El seu pare també es va traslladar fins a Lloret i va oferir una recompensa de 10.000 euros per una pista. El que no es podien ni imaginar era que Heile era mort des de dijous a la matinada al fons d'aquest cingle i a només uns 200 metres del Guitart Capri.

Segons els investigadors, el jove va voler agafar una drecera per anar a l'hotel i va decidir passar per una zona enjardinada al costat de l'hotel Roger de Flor. El noi, però, no es va adonar que hi havia un pronunciat cingle i va caure uns 15 metres. La policia, però, tampoc no descarta que el jove ja hagués anat al seu hotel, després hagués volgut tornar de festa al centre i hagués agafat aquesta drecera. Heile va morir de resultes d'un traumatisme cranioencefàlic.

El cos va quedar tan amagat que era impossible de veure des del cingle i només era visible des de l'edifici d'aparcaments. El pare del jove es va queixar ahir que la recerca no s'hagués intensificat més per la rodalia de l'hotel on s'allotjava el seu fill. També va dir que presentarà una denúncia contra l'hotel Roger de Flor perquè no tenia la zona protegida.

L'any passat, a uns cinquanta metres d'on es va estimbar Georg Heile, va haver-hi una altra caiguda mortal, en aquell cas d'un turista anglès de 25 anys. El jove celebrava el seu comiat de solter i va estar tota una nit de festa amb tretze persones més. El noi i un seu amic van anar plegats cap al seu hotel, l'Alexis, i van decidir agafar una drecera, diferent de la de Heile. En aquell cas, els dos joves van pujar per aquest cingle escarpat, on a dalt hi ha el mateix hotel Roger de Flor. Un dels nois ho va aconseguir, va arribar a l'hotel Alexis i es va posar a dormir sense saber que el seu company havia caigut i era mort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.