Absolt el «sogre» de Valdés, que estava acusat d'agredir un home en una discussió sobre el porter, a Lloret

El jutge ha absolt Ravilis Badertdinovas, que estava acusat d'haver provocat una fractura de tíbia i peroné a Nikolay Tsonev l'any 2006 a Lloret. La filla de Badertdinovas sortia amb el porter del Barça Víctor Valdés, i el dia dels fets tant el presumpte agressor com la víctima van tenir una discussió sobre la perícia de Valdés. El jutge assegura que no ha quedat provat que l'acusat colpegés la víctima.

Els dos homes es coneixien de l'ambient nocturn de Lloret i Tsonev, que és del Madrid, s'havia mofat alguna vegada de Badertdinovas i li deia en broma que Valdés era molt dolent i que era un «marieta». El judici es va celebrar el març i les versions dels dos implicats van ser contradictòries. Tot va passar el 8 de gener del 2006 a la matinada a l'avinguda Just Marlés. Segons Badertdinovas, aquella nit Tsonev va tornar a fer broma sobre Valdés. Tots dos es van agafar al mig del carrer i van caure perquè el terra era moll. L'acusat va negar que hi hagués hagut cap agressió. Per la seva part, Tsonev va reconèixer que va parlar amb Badertdinovas sobre Valdés i que l'acusat li va clavar una forta puntada de peu i quan era a terra va intentar continuar colpejant-lo. De resultes de la suposada agressió, l'home va estar quatre dies hospitalitzat. El fiscal demanava onze mesos de presó per a Badertdinovas i que indemnitzés la víctima amb 20.445 euros. La defensa, exercida per l'advocat Joan Pere Zapata, va reclamar l'absolució. El jutge argumenta l'absolució basant-se en el fet que Tsonev es va contradir entre el que va declarar al jutjat d'instrucció i el que va dir en el judici, mentre que l'altra part sempre ha donat la mateixa versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.