El regidor de la policia local de Blanes es trenca el canell en intentar aturar un lladre que havia robat una bossa

Un altre veí queda ferit en xocar contra una parada de fruita durant la detenció

«No tenia cap intenció de fer-me l'heroi, només volia que el pobre matrimoni recuperés la bossa», assegurava Torrecillas ahir amb bon humor després de sortir de l'hospital. El regidor va explicar que eren dos quarts de dues del migdia quan un individu es va endur la bossa de mà d'una parella gran de nacionalitat estrangera al passeig de Mar, quan aquests l'havien deixat un moment a terra perquè es treien la sorra dels peus. Torrecillas va explicar que, en veure el furt, va sortir corrent darrere el lladre, igual que ho va fer el venedor de la gelateria que hi ha en aquella zona. El delinqüent es va dirigir llavors cap al passeig de Dintre, on hi havia mercat. Torrecillas va aconseguir tallar-li el pas, i en una acció que no sap si definir de «placatge» per part seva o «envestida» per part del malfactor, tots dos van anar a parar a terra. El menys afortunat va ser Torrecillas, que es va trencar el canell, mentre que el lladre va tornar a córrer tot i els crits del regidor de «s'ha endut la bossa, s'ha endut la bossa!» Durant aquesta persecució pel mercat el noi de la gelateria també es va fer mal en caure damunt d'una parada de fruita, i li van haver de fer punts al cap.

Finalment el lladre va poder ser aturat per un home d'un bar i un altre d'una parada de verdures, i va ser lliurat a la policia local un cop aquesta va arribar a la zona.

Tot i tenir el canell trencat i estar ben marejat, Torrecillas va tenir esma per demanar a la parella d'avis víctimes del robatori que «tornessin a estiuejar a Blanes en una altra ocasió». Les vacances que quedaran afectades seran les del mateix Torrecillas, que dijous vinent havia de viatjar en vaixell a Mallorca amb la seva família portant-hi el cotxe. Tot i la murga de la lesió, Torrecillas afirma que les vacances no se suspenen, ja que la seva dona també té carnet de conduir.

EL PROTAGONISTA

QUIM TORRECILLAS
REGIDOR DE POLICIA LOCAL
«No tenia cap intenció de fer-me l'heroi, només volia que el pobre matrimoni recuperés la bossa»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.