Detenen dos joves implicats en robatoris violents en dues cases de Girona i Sils

A Girona van assaltar un firaire i van endur-se 28.000 euros, i a Sils van colpejar un dels inquilins amb una pistola

El primer d'aquests robatoris violents va passar a Girona, el 30 d'octubre passat. Els atracadors van seguir fins a casa seva el fill d'una família que regenta bars ambulants als mercats i van abordar-lo a l'entrada del domicili. El van apuntar amb l'arma i li van etzibar: «Ja saps per què venim.» Van obligar el noi a obrir la caixa forta i es van endur 28.000 euros. Dos dies després, la Policia Municipal va detenir l'amo del cotxe amb el qual havien fugit els assaltants, però els agents no van trobar ni els diners ni les armes i el detingut va quedar en llibertat. Els Mossos van continuar la investigació i van començar a buscar dues persones més que suposadament van participar en aquest assalt. El dia 22 de maig, van detenir el veí de Girona de 35 anys, i el dia 1 de juny, l'altre sospitós. Els dos homes, que tenen antecedents, van ser acusats de robatori amb violència i intimidació i detenció il·legal.

Els Mossos, a més, consideren que tenen indicis que l'home de 35 anys també hauria participat en el robatori violent del 25 de gener, en una casa de la urbanització Vallcanera Park de Sils. Tres homes amb dues pistoles i un ganivet de gran dimensions van entrar al xalet, on hi havia tres persones. Els intrusos, que anaven amb la cara tapada, van tocar el timbre i van colpejar amb una pistola un dels inquilins. Després, van tancar les tres persones al menjador i van regirar tota la casa. Al final es van endur dos telèfons mòbils, un ordinador portàtil, les claus de dos cotxes i unes altres claus de dos pisos de Vilobí d'Onyar d'uns amics de les víctimes.

La investigació d'aquest cas de Sils continua oberta i els Mossos busquen dos lladres més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.