Fan una batuda policial en dos prostíbuls de Blanes i detenen els responsables i set noies

La Policía Nacional va fer divendres a la matinada una batuda als prostíbuls Erotica Club i Club 2001 de Blanes. Alguns responsables dels negocis van ser detinguts i també set noies estrangeres perquè no tenien la documentació en regla.

A l'Erotica Club, situat a la carretera de Blanes a Lloret, els agents van identificar quatre clients i 49 dones, la gran majoria de Romania. També n'hi havia de Moldàvia, el Brasil, Veneçuela, Nigèria, Bulgària, Eslovàquia i Rússia. Quatre d'aquestes noies –dues del Brasil, una de Rússia i una altra de Nigèria– van ser detingudes perquè estaven de manera il·legal a l'Estat i van ser acusades d'infringir la llei d'estrangeria. També van ser detinguts dos homes i una dona que regenten el negoci i se'ls va acusar dels delictes relatius a la prostitució i d'afavoriment de la immigració il·legal.

A l'altre establiment, el Club 2001, a la zona de Mas Florit de Blanes, la situació va ser semblant. Els policies van demanar la documentació a tres clients i a onze dones de Romania, el Brasil, el Marroc, la República Dominicana, Colòmbia, Bulgària i Rússia. En aquest cas, van detenir tres joves –una russa, una brasilera i una marroquina– per les mateixes acusacions que les de l'altre prostíbuls i dos dels responsables del club que també estan acusats del delicte relatiu a la prostitució i d'afavorir la immigració il·legal.

La Policía Nacional fa periòdicament batudes en clubs de les comarques gironines. Una de les últimes operacions, a part de la de Blanes, va ser al març. Llavors van ser denunciats els amos del club Olympe, del Far d'Empordà, i Look Cabaret, d'Empuriabrava. En aquests casos, els delictes que van imputar-los van ser els mateixos que als de Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.