Campanya perquè s'afegeixi al mòbil un número per a casos d'emergència

El Ministeri de l'Interior i la Creu Roja han començat una campanya de sensibilització perquè els usuaris de telèfons mòbils incorporin a l'agenda el número de la persona amb la qual es podria contactar en cas de qualsevol emergència. El govern proposa que els usuaris afegeixin aquest contacte amb l'entrada Aa (Avisar a), ja que així aquest número de telèfon apareixerà sempre com el primer de la llista.

Agilitzar l'actuació

D'aquesta manera els serveis d'emergència i els cossos de seguretat podran contactar de manera ràpida amb l'entorn de les víctimes en accidents de trànsit, persones que estan en situació d'emergència o sense possibilitats de comunicar-se. Aquest seria el cas, per exemple, d'un home d'edat avançada que és víctima d'un cop de calor al carrer, o d'un malalt que perd el sentit de l'orientació. Segons fonts del Ministeri d'Interior, el 2007 prop de tres milions de persones van tenir algun tipus d'emergència a l'Estat, entre accidents domèstics, laborals o de circulació. Amb aquest nou sistema, el contacte triat com a Aa sabrà en pocs minuts en quin estat es troba el familiar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.