Troben mort al carrer un veí de Vilanova amb un fort cop al cap

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'un veí de Vilanova i la Geltrú, que ahir a la matinada va aparèixer mort en un carrer del centre de la ciutat amb un fort cop al cap.

El succés va ocórrer cap a les cinc de la matinada, quan una persona va trucar al telèfon d'emergències dels Mossos d'Esquadra, el 088, en què els alertava que hi havia una forta baralla al carrer. Quan agents de la policia catalana van arribar al lloc indicat, van trobar a l'altura del número 3 del carrer Cuba un home sense vida i amb una contusió ben visible al cap. Es tracta d'un veí del municipi, de 47 anys i nacionalitat espanyola, segons els Mossos.

Agents de la regió policial metropolitana sud s'han fet càrrec del cas per esbrinar si es tracta d'una mort violenta o d'un accident. El primer que s'haurà d'aclarir és si aquest veí de Vilanova va ser víctima d'una agressió mortal durant una baralla, en la qual sembla que es va veure implicat o si, per contra, després de la picabaralla va patir un desmai i va caure o bé a terra o bé es va donar el cop fatal contra una paret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.