Tallen el tram del camí de ronda de Lloret on una dona va quedar ferida dissabte en caure-li una pedra al cap

Una turista israeliana de mitjana edat està ingressada amb danys cerebrals a l'hospital Josep Trueta de Girona després que li caigués una pedra al cap al camí de ronda de Lloret de Mar dissabte a la nit. L'accident va tenir lloc prop de la Roca d'en Maig, prop del monument a la dona marinera, mentre la turista estava passejant amb un grup d'amics.

La pedra es va desprendre i va caure des d'una alçada equivalent a tres pisos, amb la desgràcia que va impactar en el cap de la dona i li va produir les ferides. La dimensió de la pedra era prou important, ja que tenia la grandària d'un casc de moto.

De resultes d'aquest incident, l'Ajuntament lloretenc ha decidit tallar amb tanques aquest tram del camí de ronda. En gran part del recorregut, el camí de ronda té unes xarxes instal·lades que serveixen per impedir que les pedres que es puguin desprendre caiguin al camí i facin mal a les persones que hi passegen. En aquest tram, però, no n'hi havia, ja que no es considerava especialment perillós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.