Detinguda una estafadora a Barcelona que oferia animals exòtics per internet

La Policía Nacional ha detingut una veïna de Barcelona que havia estafat 15.000 euros a través d'internet. La dona, vella coneguda de la policia, que ja l'ha arrestat set vegades per estafa, oferia tot tipus d'animals –des d'aus tropicals fins a guineus i gossos–, però després, una vegada les víctimes li pagaven la compra, desapareixia durant un temps de les pàgines web (o canviava el seu pseudònim) i no enviava l'animal al comprador.

Les investigacions contra aquesta dona es van iniciar a mitjans del mes de juliol, quan una de les víctimes va denunciar els fets a la comissaria de la Policía Nacional de Mataró, després de llegir en una de les pàgines d'anuncis un missatge d'un usuari que denunciava algunes estafes anteriors que havia comès la detinguda. Fins ara els agents han pogut relacionar la dona amb onze delictes d'estafa a l'Estat, però en podrien ser més.

Els investigadors han intervingut a la dona dues llibretes en què apareixen dades de les transaccions rebudes de les vendes, així com adreces i telèfons de clients. En els darrers dies els agents de la comissaria de Mataró han anat trucant a aquests contactes, però pot ser que alguns d'ells encara no hagin denunciat els fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.