La policia local de Lloret deté nou africans acusats de vendre droga als turistes a la riera

Una operació de la policia local de Lloret de Mar contra el petit tràfic de droga al carrer muntada dijous va acabar amb la detenció de nou africans, bàsicament gambians i senegalesos, que van ser enxampats mentre venien haixix i marihuana als turistes. La policia, coneixedora que a la placeta situada a la confluència de la riera i el carrer Santa Cristina s'hi feia venda de droga, va establir un servei de vigilància amb agents de paisà, que es van encarregar de seguir els compradors i abordar-los quan eren fora de la vista dels venedors. Els compradors, que eren enxampats amb la droga per al seu consum al damunt, eren traslladats a la comissaria i interrogats sobre la procedència del material. D'aquesta manera van anar identificant quins eren els venedors, que també van ser enregistrats amb càmeres mentre feien les transaccions. Quan van tenir prou elements per demostrar que feien venda, els agents van anar a identificar els africans que paren a la placeta. En van identificar 12, dels quals 9 van quedar detinguts. En total els van comissar 38 bosses de marihuana, 28 peces d'haixix i 600 euros en efectiu.

Detingut a Figueres

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Figueres va detenir dimecres passat, també per tràfic de droga, un noi francès de 27 anys, que va aixecar sospites perquè va sortir corrent d'un portal amb les mans a l'altura dels genitals. Una patrulla el va veure sortir precipitadament d'un portal del carrer Pení amb les mans aguantant alguna cosa que tenia dins dels pantalons, a la zona dels genitals. El van aturar i en escorcollar-lo van veure que el que amagava sota els pantalons eren 9 grams d'heroïna i 11 grams de cocaïna. Li van comissar la droga i el van detenir per un delicte contra la salut pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.