Una dona se suïcida llançant-se d'un vuitè pis i mata un vianant, a Viladecans

L'home passava per la vorera acompanyat de la seva parella i va morir esclafat per la dona

Eren tres quarts de sis de la tarda de dilluns. Un home d'origen ucraïnès d'uns cinquanta anys que viu a Gavà caminava per la vorera de l'avinguda de la Generalitat de Viladecans en companyia de la seva parella, quan a l'alçada del número 178, es va veure sorprès per la caiguda d'un cos humà que el va aixafar. Era la veïna del vuitè pis, que s'acabava de llançar des del balcó de casa seva amb la intenció de posar punt a la seva vida. El cos de la dona va caure verticalment damunt del transeünt, que va quedar malferit i que va morir poc després a l'hospital de Bellvitge, on els serveis d'emergència l'havien traslladat després de practicar-li les primeres assistències al mateix lloc dels fets. La suïcida va morir a l'acte a causa de l'impacte. La dona va precipitar-se des d'una alçada d'uns vint-i-cinc metres. Alguns veïns de l'edifici van explicar ahir que van assabentar-se dels fets en veure l'ampli dispositiu d'ambulàncies i policia que es va concentrar ahir a la zona per atendre les dues víctimes. La majoria de veïns sabien que el vianant havia quedat ferit, però quan ahir van conèixer que també havia mort es feien creus del succés, que ha provocat un fort trasbals al barri. Segons alguns veïns de l'escala on vivia la suïcida, la dona s'estava amb el marit i una filla, i havia patit algun tipus de trastorn psicològic. La dona que acompanyava el vianant va sortir-ne il·lesa.

Morir matant

El cas més recent d'un suïcidi que provoca sense voler la mort d'altres persones es va produir el 17 de març de l'any passat al barri de la Verneda de Barcelona. Una dona que havia de ser desnonada del pis on vivia, al número 259 del carrer Andrade, va provocar una explosió de gas i combustible que li va costar la vida, a ella mateixa, i a dos germans que vivien al pis del costat i que en el moment de la deflagració estaven esmorzant a la cuina. La inquilina que va provocar l'explosió mortal, Ana Moreno, havia acudit dies abans a programes de televisió per denunciar que era víctima d'un assetjament immobiliari. Per provocar l'explosió va utilitzar combustible i va manipular les canonades del gas per provocar-ne una fuita. El jutjat va arxivar el cas en quedar demostrat que l'homicida havia mort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.