El violador d'una noia a Olot va humiliar la víctima llançant-li deu euros després de la brutal agressió

El sospitós estava a punt d'entrar a la presó per complir una condemna d'un any

Els fets van passar dissabte de bon matí. La noia, segons el relat que va fer després als Mossos, caminava sola pel carrer quan va veure darrere seu un noi, sense camisa, que ja d'entrada li va fer mala espina per l'aspecte. Ell la va començar a seguir fins que va arribar a la seva altura, la va agafar i la va fer anar per la força fins a una entrada, d'on el noi tenia la clau per obrir la porta. Un cop a dins, l'home la va colpejar i la va violar, penetrant-la de diferents maneres. En acabat, per humiliar-la, l'agressor li va llançar un bitllet de deu euros al damunt tot dient-li: «Au, té, perquè et compris alguna cosa.» I la va deixar abandonada al local, on la noia va perdre alguns objectes, com ara una arracada i una part del mòbil. Quan va poder sortir, visiblement ensangonada, la noia va anar a buscar la companya amb qui havia anat a les Festes del Tura i juntes van córrer pels carrers fins que van trobar una patrulla dels Mossos que les va auxiliar i que va dur la noia violada fins a l'hospital. La jove va aportar una descripció força acurada de l'agressor, un noi molt ferreny, i quan li van ensenyar fotografies de gent amb antecedents va reconèixer el seu agressor com Javier Asensio del Cid, Evaristo, vell conegut de la policia a Olot i que precisament estava a punt d'entrar a la presó per complir una condemna d'un any de presó per un afer anterior. Quan va ser detingut, el noi tenia unes evidents ferides al coll que es corresponien amb les esgarrapades de defensa que li havia fet la noia mentre ell l'agredia i que serviran per comparar si les restes de l'ADN que ella tenia sota les ungles es corresponen amb el del detingut.

Ganivetada al coll

Un altre incident greu d'aquestes Festes del Tura es va produir la matinada del divendres a l'entrada d'un portal de l'avinguda de Sant Joan, quan un jove va rebre una ganivetada al coll que li va fer un trau que va requerir que li donessin una quinzena de punts de sutura. Sembla que el conflicte es va originar perquè una noia es va posar a orinar al carrer, un home la va increpar, l'altre jove va sortir en defensa de la noia i demanant que la deixessin orinar en pau, i el que l'increpava va reaccionar traient un ganivet i fent-li un gran tall al coll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.