Roba una planta de marihuana de 3 metres i el detenen quan se la volia endur amb bus

La policia local de Badalona va localitzar l'individu quan acabava d'agafar la planta d'una casa de Canyet

Un robatori curiós, el que aquesta setmana ha tingut lloc al municipi de Badalona. I més curiós resulta encara el mecanisme que l'atípic lladre pensava utilitzar per endur-se la mercaderia sostreta. Els fets van tenir lloc la matinada de dimecres a Canyet, un tranquil barri de la ciutat de Badalona on abunden les cases unifamiliars. Una patrulla de la Guàrdia Urbana que aquella nit circulava per la zona va detectar que un individu, d'aspecte jove, saltava el mur que envolta un d'aquests habitatges amb intenció ja d'abandonar-lo. Als policies ràpidament els va cridar l'atenció una gran planta, de prop de tres metres d'altura, que el presumpte lladre ja tenia preparada al carrer per endur-se-la amb ell i que tenia tot l'aspecte d'haver estat arrencada.

Els agents van poden constatar que es tractava d'una vistosa planta de marihuana, de prop de tres metres d'altura, que el jove tot just havia sostret d'aquella casa. La intenció de l'autor del robatori, segons ha transcendit, era dirigir-se a la parada d'autobús més propera i agafar el transport públic, amb la planta, per dirigir-se a casa seva. De fet, el jove ja s'havia arribat una estona abans fins al barri de Canyet utilitzant el transport públic en lloc d'un vehicle particular, segons va explicar ell mateix als agents.

El presumpte lladre va ser detingut i la peculiar planta de marihuana també va ser traslladada a les dependències de la policia local de Badalona. En paral·lel es va comunicar el robatori al propietari de la casa, que en aquest cas podria disposar d'autorització per tenir aquesta planta per una qüestió de tractament d'un problema de salut. El que és segur és que el propietari de la planta de marihuana no ha volgut, si més no fins al dia d'ahir, interposar cap denúncia contra el presumpte lladre.

El jove va quedar en poques hores en llibertat però, això no obstant, se li ha imputat un delicte de robatori, ja que va ser atrapat in fraganti i ell mateix va reconèixer en aquell moment ser l'autor del delicte. El cas queda ara pendent de judici, en espera de conèixer la pena que demani per a l'acusat el fiscal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.