Desenes de nois se citen al parc Bosc de Figueres per esbatussar-se amb pals i la policia els foragita

La Guàrdia Urbana de Figueres va dissoldre una batussa entre nois gitanos i sud-americans que va haver-hi dijous a la nit al parc Bosc, just davant d'un bar. Segons alguns testimonis, hi havia un centenar de joves, alguns armats amb pals. Fonts policials, però, parlen de 30 implicats.

La baralla va passar pels volts de les nou de la nit quan el responsable del Cafè Parc Bosc començava a tancar el local. «Estava recollint les cadires de la terrassa quan vaig veure una cinquantena de nois gitanos que baixaven del mig del parc amb pals i també amb motos. I des del centre, venia un altre grup d'uns 50 sud-americans, que també portaven pals», comenta l'home. Els dos grups es van trobar a l'espai dels jocs infantils i van començar a provocar-se verbalment. De mica en mica, la discussió va anar pujant de to i van anar cap a davant del bar. Llavors, quatre o cinc es van començar a colpejar, mentre els altres nois s'ho miraven. Des del bar, van avisar la Guàrdia Urbana. «Hi havia sang pertot arreu. Fins i tot, als vidres del local. Com que els municipals no acabaven d'arribar, vaig trucar al 088», afegeix el responsable del negoci. I aquí va començar el seu petit viacrucis: «Em van derivar al 112 i s'hi va posar un telefonista de Barcelona, que no sabia ni on era el parc Bosc. Vaig parlar amb ell durant vuit minuts i va haver de buscar el parc a través del Google. És indignant.» Mentrestant, la baralla va continuar fins que van arribar dos cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana i els implicats van fugir ràpidament. No va haver-hi detencions. «Al cap d'una estona em van tornar a trucar del 088 per dir-me que tot estava solucionat i si necessitava alguna cosa més. No entenc per què ara es deriva a Barcelona i tot és molt més complicat», diu l'home.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.