Uns lladres roben a Vidreres un tràiler carregat amb uns 25.000 brics de llet de la fàbrica Ato

Uns lladres van robar diumenge al matí un tràiler carregat amb 25.000 brics de llet Ato que estava aparcat al moll de càrrega de l'empresa MC-Cargo, al polígon Pareja Boria de Vidreres, al costat de la carretera de Lloret. La llet havia estat carregada divendres a la nau d'Ato, a Vidreres, i l'empresa de transport havia deixat el camió a la seva nau en espera de dilluns al matí dur-la a la seva destinació: el Caprabo d'Abrera (Baix Llobregat). Però diumenge al matí, uns lladres es van apoderar de la llet i se la van endur cap a un destí desconegut. Les càmeres de seguretat d'una empresa farmacèutica veïna de la nau de MC-Cargo van captar el robatori. Quan faltaven deu minuts per les 7 es veu arribar al polígon un cotxe amb quatre ocupants que porten totes les eines per endur-se la llet. Els lladres van desenganxar el tractor del tràiler amb uns cables que ja duien preparats i posteriorment es veu arribar un altre camió tractor, de la marca Renault, de color blanc, conduït per un altre lladre. Un cop els lladres van haver desenganxat el tractor de MC-Cargo, hi van enganxar el que duien ells i van marxar. Eren dos quarts de vuit del matí, és a dir, que van fer tota l'operació en qüestió de 40 minuts. Els Mossos analitzen les imatges de les càmeres de seguretat per veure si és possible detectar la matrícula o alguna característica que ajudi a identificar el turisme i el camió dels lladres. De moment, l'empresa de transports ha pogut recuperar la caixa, però, evidentment, buida. La van localitzar a sota un pont a Rubí, a prop de la sortida de l'autopista. De moment es desconeix la destinació del carregament de llet robada, valorat en uns 20.000 euros.

De l'acer a la llet

Fa quinze dies, uns lladres van entrar a la nau de Metalúrgica Ros, del Pla de Politger, a Sant Jaume de Llierca, i es van endur 100 tones de bobines d'acer que, segons tots els indicis, van carregar en uns camions que també havien estat robats, l'un a Banyoles i l'altre en les obres del TAV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.