Uns «skins» ataquen i malfereixen un jove a l'Eixample de Barcelona

Un grup de joves skins van apallissar brutalment ahir al matí, sense que s'hagués produït cap confrontament previ, un jove d'aspecte progre a prop d'una boca de metro del sector de l'Eixample de Barcelona.

Segons han apuntat fonts relacionades amb el cas, tot apunta que va ser un «acte de violència gratuïta», i que els atacants van apallissar la víctima només pel seu aspecte. Després de l'agressió, la víctima va haver de ser traslladada a un centre hospitalari en el qual va quedar ingressada amb ferides de caràcter greu, tot i que, en principi, no es tem per la seva vida i tot sembla indicar que es recuperarà.

Un cop van tenir constància de l'agressió, els Mossos d'Esquadra, a través de les descripcions dels agressors, van muntar una operació per intentar localitzar-los i, ahir al vespre, havien detingut cinc joves que es considera que van participar activament en la pallissa que va acabar amb el noi malferit. Els Mossos estan fent gestions per aclarir si els detinguts formen part d'algun grup violent organitzat. En les properes hores seran posats a disposició judicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.