Assalten dos bordells, a Girona i a Sant Gregori, i en un violen dues prostitutes

Els lladres anaven encaputxats i armats amb ganivets i per la manera com parlaven se suposa que eren estrangers

L'assalt al prostíbul del carrer València el van perpetrar dissabte cap a les sis de la matinada tres homes que anaven amb la cara tapada amb caputxes i caretes i que van irrompre al local armats amb ganivets. Els assaltants, que semblava que tenien informació privilegiada, van anar directament a buscar els diners al lloc on se suposava que eren amagats, però aquell dia no hi eren, i es van emportar uns 2.000 euros que tenien guardats les prostitutes i també la documentació i els diners de dos clients que eren a la casa. També es van endur uns ordinadors portàtils i els mòbils. Els assaltants van obligar dues de les prostitutes a fer-los serveis sexuals, sota amenaces. Els responsables del local sospiten que algú, possiblement alguna prostituta que va marxar descontenta, havia dirigit els lladres, que, segons els testimonis, tenien un accent que feia pensar que podien ser marroquins. Es dóna la circumstància que aquest prostíbul està a punt de ser tancat per ordre de l'Ajuntament de Girona, ja que incompleix la normativa perquè està situat a menys de 200 metres d'un centre educatiu. Ja fa mesos que les autoritats municipals van anunciar el tancament del local però encara no s'ha fet efectiu. El febrer passat, la Policia Municipal i la Policía Nacional hi van fer una batuda que va acabar amb la detenció de l'home que el regentava acusat d'explotació sexual de les prostitutes. Aquest home va marxar i el negoci el van reprendre unes altres persones.

Diumenge a la nit uns encaputxats, que també esgrimien armes blanques, van assaltar el prostíbul que funciona des de fa gairebé dos anys a la carretera de Sant Gregori i van deixar lligades dues persones que en aquell moment hi havia a la casa. Van fugir després d'arreplegar els diners que van trobar i també es van endur alguns telèfons mòbils. En aquest cas les víctimes van considerar que els assaltants podien ser romanesos. Els investigadors creuen que és molt possible que es tracti dels mateixos assaltants que van irrompre al bordell del carrer València i els Mossos fan gestions per identificar-los.

Tancada a la nevera

Un altre assalt violent es va perpetrar diumenge a la matinada i en aquest cas la víctima va ser una empleada de la neteja del bar restaurant Baviera, situat a la ronda Ferran Puig de Girona, davant mateix de l'edifici dels jutjats. La dona entrava per una porta lateral quan uns homes, també amb la cara tapada amb passamuntanyes, la van amenaçar amb una pistola i la van obligar a entrar a dins. Els assaltants, que eren tres i parlaven amb accent sud-americà, van tancar la dona en una cambra frigorífica mentre ells es posaven a buscar els diners. Els lladres, que també semblava que tenien informació sobre el local, van anar directament cap al darrere de la barra on hi ha instal·lada una caixa forta, i es van endur tots els diners que hi havia: uns 12.000 euros aproximadament. Abans de marxar van permetre a la dona de la neteja que sortís del frigorífic i llavors ella va avisar del robatori. Fa uns mesos, els atracadors de la gasolinera de la carretera de Barcelona de Girona van deixar tancada la dependenta dins del congelador de la botiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.