Per què aniré a veure el Catalunya-Argentina

Explica'ns les teves raons per no perdre't el debut de Cruyff contra l'equip de Maradona en un partit espectacular que tindrà una repercussió mundial sense precedents

Et donem l'oportunitat d'expressar les teves motivacions per anar al Camp Nou el dia 22 a presenciar el Catalunya-Argentina, un partit excepcional per moltes raons i que, no sent de competició oficial, supera amb molt el plantejament de simple enfrontament amistós que havien tingut els últims compromisos de la selecció catalana.

El debut de Johan Cruyff com a seleccionador català, la presència de Maradona encara que no pugui dirigir l'equip, les estrelles argentines, la projecció internacional que donarà la presència de Cruyff a la reivindicació d'oficialitat de les nostres seleccions, una mostra de compromís, l'orgull de proclamar públicament la teva catalanitat o, simplement, disfrutar de futbol d'alt nivell. Totes són bones perquè són les teves.

Per què no t'ho perdràs? Registra't i fes-nos-ho saber. A El 9, la teva opinió sí que té ressò.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.