CiU de Terrassa diu que el reglament de parcs infantils es farà «tard i malament»

El grup municipal de CiU de Terrassa va denunciar ahir que el protocol de parcs infantils es farà «tard i malament». Els nacionalistes van presentar en el ple del 25 de gener del 2007 una proposta de resolució que es va aprovar per unanimitat. «Es tractava de potenciar els jocs com un element de socialització dels nens i alhora intentar protegir-los», va explicar la coordinadora del grup municipal, Meritxell Lluís. L'objectiu era fer que tots els nens, amb discapacitats i sense, puguin utilitzar aquest espai.

No va ser fins que CiU va amenaçar l'equip de govern el mes de juny que portarien el tema a la direcció general d'Adminitració Local, que el tripartit va reaccionar. En una comissió informativa van presentar una còpia d'un reglament que ja existia. «Dos anys i mig per fer una còpia d'un altre reglament?», va denunciar Lluís. Tot i això, es va obrir un període d'aportacions per reprendre el projecte. Però, segons els nacionalistes, encara no s'ha avançat en l'elaboració del reglament. El regidor de CiU, Josep Solsona, va acusar l'equip de govern de «no tenir sensibilitat».

Els nacionalistes van posar com a exemple altres ciutats com Sant Cugat, Sabadell i Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.