Reagrupament es presenta avui a Badalona amb la presència de Joan Carretero

La sala d'actes de l'entitat La Badalonense, al número 14 del carrer de Sant Anastasi de Badalona, serà escenari aquest vespre de l'acte de presentació a la ciutat de Reagrupament, l'escissió d'Esquerra Republicana de Catalunya que lidera l'exconseller Joan Carretero. Serà precisament Carretero qui avui es desplaçarà fins al municipi de Badalona per presentar la nova formació, que ja ha anunciat la seva voluntat de concórrer a les eleccions municipals del 2011 a Badalona.

A més del líder de Reagrupament, en l'acte d'avui s'ha previst la intervenció d'Emili Valdero, professor titular de matemàtica econòmica i financera de la Universitat de Barcelona (UB), i de Francesc Lleal, exalcaldable per ERC a la ciutat, que parlarà en nom dels representants de la comarcal de Reagrupament a Badalona.

L'acte serà conduït per la coordinadora de Reagrupament del Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs), la filòloga catalana Teresa Casals. Es tracta d'un acte obert a tots els ciutadans que tinguin interès a conèixer els objectius i el full de ruta de Reagrupament. La presentació començarà a les vuit del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.