Camps (a Luna, del PSPV): «Li encantaria que apareguera cap per avall en una cuneta»

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha pujat de to del debat polític aquest matí en la sessió de control parlamentari i ha dit al portaveu del grup parlamentari socialista, Ángel Luna: «Ha traït el plantejament de la democràcia i de la política. I li diré més, senyor Luna, a vosté li encantaria agafar una camioneta, vindre de matinada a la meua casa i al matí que apareguera jo cap per avall en una cuneta».

La duríssima intervenció del cap del Consell es produeix uns dies després que el PSPV-PSOE presentara una querella contra ell, altres càrrecs del seu govern i del PP i contra diverses empreses per presumptes delictes de finançament irregular o suborn, entre altres.

Luna, per la seua banda, ha assegurat que sospita que Camps està «alienat» i ha afirmat que el president continua en el càrrec «només per mantindre la seua condició d'aforat davant els tribunals».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.