La presentació de Reagrupament a Badalona atreu unes 200 persones

Unes 200 persones van assistir dimecres a la presentació a Badalona de Reagrupament, el nou partit liderat per l'exconseller d'ERC Joan Carretero i que ja ha anunciat la seva voluntat de concórrer tant a les properes eleccions al Parlament de Catalunya com als comicis municipals del 2011. Precisament va ser Carretero l'encarregat de presidir l'acte, juntament amb l'exalcaldable d'ERC a Badalona Francesc Lleal, qui no va avançar si serà el candidat de Reagrupament a Badalona. «Ara és el moment de treballar amb vista a les eleccions autonòmiques; el que vingui després ja es veurà», va afirmar.

Els ponents van agrair la resposta que la convocatòria havia obtingut entre la ciutadania badalonina. Entre el públic hi havia Montserrat Cortés, qui va ser el número 3 de la llista d'Esquerra l'any 1993, i Rosa Maria Bertran, l'advocada que en les darreres eleccions ocupava el quart lloc de la candidatura d'ERC i que dijous es declarava «amb el cor dividit». També va fer acte de presència l'exregidor de CiU a Badalona Josep Lluís Cortés, que no amagava la seva simpatia per la nova agrupació, i un bon grapat de militants de base d'ERC que es van acostar fins a la seu de La Badalonense per constatar en primera persona l'èxit o el fracàs de la convocatòria. No hi va assistir cap regidor actual, tot i que alguns havien estat convidats a l'acte.

A les intervencions de Carretero i de Lleal, que van garantir que Reagrupament mai no pactaria amb un partit que estigui en contra de la independència de Catalunya, es va sumar la del professor de la UB Emili Valdero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.