sils

L'associació cultural de sevillanes de Sils animarà la consulta sobre la independència

Associació cultural de sevillanes de Sils va ser de les primeres entitats del municipi a donar suport als impulsors de la consulta sobre la independència. La portaveu de la plataforma impulsora, Isabel Farré, assenyala que els membres d'aquesta associació participaran en les activitats que es faran el mateix dia 13 per promoure la consulta ballant sevillanes a la zona on hi hagi la taula electoral. Els actes, però, no es limitaran a les sevillanes, sinó que també hi hauran sardanes, xocolatada i pica-pica. Farré explica que s'està cercant local i que han obtingut la resposta negativa de la parròquia i que l'Ajuntament no sembla gaire disposat a llogar cap local municipal, tot i el suport del plenari a la consulta. És per això que s'està cercant algun local privat que tingui una bona situació i amb una amplitud d'espai important a l'exterior.

Farré també explica que durant tot el procés d'organització i difusió de la consulta s'intentarà ser «el màxim neutral», i no fer campanya per una opció o altra sinó únicament per a la participació, que és el que els impulsors d'aquestes consultes consideren més important. Farré també assenyala que «tots els beneficis que es puguin fer en els actes aniran per la Marató», que se celebra aquest mateix dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.