ERC del Maresme referma la confiança en el president Andreu Francisco i tria els nous consellers comarcals

Andreu Francisco, amb 77 vots a favor, 12 en blanc i un de nul, va ser escollit ahir novament president d'ERC del Maresme en el congrés comarcal celebrat a Arenys de Munt. Francisco, l'única candidatura presentada, revalida així la confiança dels republicans per la feina feta després de dos anys en el càrrec, quan va substituir Eduard López. Francisco va presentar davant dels militants el balanç d'aquest període, que va valorar com a «positiu». «Hem insistit des de la comarca en el reforç tant dels grups municipals com de les agrupacions locals perquè la seva feina, que és molta, arribés a la ciutadania», va especificar el cap republicà comarcal.

D'altra banda, el president d'ERC va destacar la incidència de la seva formació en el debat sobre la mobilitat al Maresme a través, entre altres coses, de la campanya en contra de la construcció de laterals a l'autopista C-32 i de la supressió dels peatges. Els reptes de futur del nou equip escollit ahir se centren en el treball previ de preparació de les eleccions municipals del 2011. «Hem de donar suport a cada grup de cada població amb l'objectiu clar d'obtenir més presència als ajuntaments i fer costat a tots aquells militants que ens donen la seva confiança», va apuntar Francisco. Pel que fa a les estratègies comarcals, el president d'ERC al Maresme va comentar que, sense descuidar l'àmbit de la mobilitat, un dels més importants del territori, ERC insistirà en l'expansió del seu model social i econòmic, «que ha de determinar com serà el Maresme dels propers anys». Acompanyaran Francisco en la nova direcció Cristina Gómez com a vicepresidenta. La secretaria d'organització passa a les mans de Rosa Funtané, la secretaria de finances serà per a Georgina Sabadell i Anna Teixidó continua en el càrrec de secretària d'imatge i comunicació, mentre que Anna Salicrú portarà la secretaria de la dona. Jordi Pera és el nou secretari de política municipal i Bernat Costas passa a ser secretari de formació.

En el congrés d'ahir també es van escollir els nous consellers nacionals d'ERC del Maresme, que seran Cristina Gòmez, Mònica Palacín, Jordi Pera i Francesc Teixidó.

EL PROTAGONISTA

ANDREU FRANCISCO
PRESIDENT D'ERC DEL mARESME I ALCALDE D'ALELLA
«Treballarem per les municipals i per un model socioeconòmic que marqui el Maresme del futur»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.