Lleida també celebrarà la consulta de la independència, el mes d'abril

Dijous es presentarà en societat la plataforma Lleida Decideix, formada per persones a títol individual però provinents de diverses associacions i casals de la ciutat. L'objectiu de la plataforma és organitzar la consulta popular sobre la independència en la tongada del mes d'abril. La consulta es farà sense cap mena de suport de la Paeria, que va rebutjar amb els vots del PSC i el PP una moció presentada al ple per ERC en favor de les consultes. «Ens espera molta feina d'aquí a llavors, però creiem que val la pena que els ciutadans de Lleida puguin expressar democràticament quina és la seva voluntat», ha explicat Mariona Lladonosa, una de les impulsores de la plataforma.

La plataforma la formen persones a títol individual, algunes de les quals són membres d'Òmnium Cultural, l'Ateneu Popular de Ponent, el casal Ocell Negre, Sobirania i Progrés i el Col·lectiu Cultural Cappont, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.