Sils votarà en un local cedit per un privat prop del CAP

Les sevillanes i l'esbart dansaire animaran l'ambient al migdia

Els silencs podran exercir el seu dret a vot diumenge vinent en la consulta sobre la independència en un local situat davant del CAP cedit per un particular. Tot i això, qui ho vulgui podrà votar anticipadament divendres al mercat i dissabte a La Laguna, durant el ball de jubilats.

L'aspecte més destacat, però, de la diada a Sils serà l'actuació de l'Associació Cultural de Sevillanes de dotze a una del migdia davant del lloc de votació. Aquesta associació és una de les vint entitats que donen suport a la consulta, a més dels quatre partits polítics representats en el consistori municipal. Les activitats, però, no s'acaben amb les sevillanes, sinó que a la una l'esbart dansaire El Cabirol prendrà el relleu a l'animació, per deixar pas després a un pica-pica ofert per La Cuina a Sils, que al matí ja haurà ofert una xocolatada. També hi haurà altres actuacions musicals.

El dia 11 es farà un debat a la sala de plens, on, entre altres, participarà el periodista Vicent Sanchís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.