L'alcalde de Cabrils afirma que no convocarà el ple forçat per l'oposició

L'alcalde de Cabrils, Joaquim Colomer (PSC), va assegurar ahir que no té cap intenció de validar el ple extraordinari que ha sol·licitat l'oposició per demanar la informació sobre la investigació de la Sindicatura de Comptes. Segons el batlle, el govern municipal no disposa de cap tipus d'informació respecte a aquest tema i, encara menys, aquesta està reflectida en el registre d'entrades i sortides de l'Ajuntament. «No té cap sentit convocar un ple per donar una informació que no tenim», va explicar ahir Colomer, que va recordar que la celebració d'un ple extraordinari representa una despesa de 2.340 euros en dietes, 180 per a cada regidor assistent.

El màxim representant del govern de Cabrils respon així a la petició de l'oposició de celebrar un ple extraordinari. Dilluns, els dos regidors del VIC i els dos de CiU van presentar el document en què insten a convocar aquesta sessió extraordinària. Segons la normativa vigent, cada regidor té dret a demanar fins a tres plens extraordinaris l'any sempre que tingui el suport d'una quarta part del ple, en el cas de Cabrils quatre regidors. Pel que fa a l'accés al registre municipal per part dels grups de l'oposició, Colomer va mantenir que el reglament orgànic municipal estipula que aquest no és una eina per a la fiscalització del govern. «L'oposició disposa d'altres elements per valorar la nostra tasca de govern», va dir ahir l'alcalde.

EL PROTAGONISTA

JOAQUIM COLOMER
ALCALDE DE CABRILS (psc)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.