Un regidor de Maçanet, condemnat a indemnitzar-ne un altre per insults

El jutjat de primera instància i instrucció número dos de Santa Coloma de Farners ha condemnat el primer tinent d'alcalde i exalcalde de Maçanet de la Selva, Antonio Guinó (CiU), a deu dies de multa i a pagar les costes del procés judicial per una falta d'injúries que va ser denunciada pel regidor Josep Romaguera, de 9 Maçanet, (9M) i Núria de Gil, membre de la llista de 9M.

Segons s'especifica en la sentència del judici de faltes, el 17 de desembre passat, quan es va acabar un ple ordinari, Guinó va dir que Romaguera i de Gil eren «una xusma», que «fumeu marihuana i us ha deixat malament el cap», diverses vegades, i «si fossis un home no sé si et donaria una hòstia o et trencaria les cames», referint-se al regidor de 9M.

«Els plaers es paguen, i va ser una gran satisfacció el que els vaig dir», va assegurar ahir al vespre Guinó respecte a la sentència judicial. Segons la resolució, l'exalcalde de Maçanet pot interposar el corresponent recurs en el mateix jutjat en un termini de cinc dies.

Per la seva banda, Romaguera es va mostrar molt satisfet d'aquesta decisió judicial ja que, segons va explicar, «se li han de parar els peus, a aquest personatge». Segons Romaguera, Guinó té un caràcter «prepotent i dictatorial».

EL PERSONATGE

ANTONIO GUINÓ
primer tinent d'alcalde de maçanet de la selva

Ha estat condemnat a deu dies de multa i a pagar les costes del judici

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.