Amics de l'exalcalde colomenc aporten uns 400.000 euros perquè surti aviat de la presó Brians II

L'advocat de Bartomeu Muñoz espera aconseguir avui la fiança fixada per Garzón

«Estem esgotats, però molt sorpresos i contents d'aquest suport.» Així de sincer s'expressava ahir al vespre Fermín Morales, l'advocat de l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, que juntament amb la dona de Muñoz estan fent tots els esforços per aplegar el mig milió d'euros de fiança que abans-d'ahir va fixar el jutge de l'Audiencia Nacional Baltasar Garzón a Muñoz en considerar que ja no pot destruir proves en el suposat cas de corrupció urbanística a Santa Coloma i en d'altres municipis catalans.

El lletrat va explicar que fa un parell de setmanes diverses persones van trucar al seu despatx i a l'esposa de l'exalcalde dient-los que volien fer aportacions per quan es fixés una fiança per a l'exalcalde socialista. Per això, van obrir un compte corrent i en aquest temps «hi ha hagut un degoteig de donacions», va explicar l'advocat. Abans-d'ahir, en saber-se la quantitat de la fiança, en 24 hores els 100.000 euros que tenien recaptats van incrementar-se a gairebé 400.000. Encara els falta recollir 100.000 euros, i potser la família haurà de recórrer a demanar algun aval bancari. Amb tot, l'advocat espera que avui es pugui pagar la fiança i que Muñoz quedi lliure, després d'estar dos mesos engarjolat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.