Compromís per Paterna acusa el PP de passivitat mentre avança la plaga del morrut roig

El govern local només ha retirat les fulles, però no els troncs de les palmeres afectades El govern del Partit Popular de Paterna només ha retirat les fulles però no els troncs de les palmeres afectades

El Grup Compromís per Paterna denuncia que el govern local no està actuant correctament contra la plaga del morrut roig que afecta les palmeres de la Canyada. Segons el grup de l'oposició, molts veïns han tallat les branques i després han tret el trocs perquè els serveis del consistori els retiraren, però els troncs s'han quedat al carrer. «Precisament el tronc és la part de l'arbre infestada, on estan les larves i els insectes madures que afavoreixen l'extensió de la plaga», indiquen des del gabinet de premsa de Compromís.

Segons ha destacat la portaveu de Compromís, Loles Ripoll, «encara que la plaga està bastant estesa, queden molts exemplars que, o bé no estan afectats o estan en fase incipient de la malaltia i estem a temps de tractar-les». Per tant, segons Ripoll «és necessari una bona informació i que es retiren els troncs per impedir una reinfestació: no fer-ho seria una mostra d'irresponsabilitat molt greu per part de l'equip de govern i exigim que l'Ajuntament actue per informar la ciutadania sobre com detindre la plaga i recollint els troncs morts».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.