Pineda Decideix! tria com a portaveu el mossèn del Poblenou

Ramon Masachs, el rector de la parròquia de Sant Jaume del barri del Poblenou de Pineda, és des d'ara la cara visible de la coordinadora Pineda Decideix!, que el 25 d'abril vol organitzar una consulta popular sobre la independència de Catalunya. Masachs va ser ratificat en la darrera assemblea de l'entitat, així com Sebastià Horta, arquitecte, president de l'Associació d'Artesans de Pineda i exregidor, que farà de coordinador de les comissions de treball.

Segons l'entitat, actualment ja hi ha unes 200 persones que treballen activament en les diferents comissions de logística, campanya, tresoreria, voluntariat i premsa i comunicació. D'altra banda, l'assemblea va decidir continuar amb les paradetes informatives i de venda de cava etiquetat amb el logotip de la coordinadora. Amb l'objectiu de sufragar les despeses que originarà el referèndum s'ha iniciat una campanya d'establiments adherits, que tindran una guardiola perquè els veïns que ho vulguin hi col·laborin econòmicament. De moment no hi ha data decidida per fer la presentació oficial de la plataforma Pineda Decideix!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.