L'equip de govern de Vidreres no mou fitxa

El grup del PSC de Vidreres, amb només quatre regidors dels tretze que conformen el consistori, continua governant en solitari després del trencament amb els dos regidors d'ICV, amb qui compartien govern, tot i que també minoritari.

De moment, ningú mou fitxa, ni des de l'alcaldia ni des de l'oposició, i no hi ha res que faci pensar que pugui arribar un nou acord que permeti dotar de més fortalesa el govern municipal. El grup de CiU, amb tres regidors, no ha rebut cap senyal per part del PSC amb vista a una coalició. La regidora per aquest grup, Glòria Selis, així ho ha confirmat. Pel que fa a la posició del seu grup, consideren que ha de ser l'equip de govern qui plantegi una sortida a l'actual situació. La regidora afirma que «continuarem a l'oposició tal com estàvem». Davant la possibilitat de plantejar una moció de censura, assegura que ni tan sols s'ho han plantejat.

Idèntica posició mantenen els dos regidors d'ERC i els dos independents que també tenen presència a l'Ajuntament.

Aquesta és la situació d'aquest ajuntament de la Selva, una setmana abans que es faci el primer plenari sense els dos regidors d'ICV amb tasques de govern.

Els socialistes, doncs, mantenen un silenci absolut sobre aquest tema, que no fa pensar que pugui arribar cap solució a curt termini. Amb vista al futur, els cinc grups es limiten a veure-les venir.

La crisi va esclatar fa poc més d'una setmana quan l'alcaldessa, Ruth Rosique, va destituir Jordi Pruneda (ICV) com a membre de l'equip de govern. L'endemà mateix el grup d'ICV va anunciar que també cessava per voluntat pròpia l'altra regidora del mateix grup, Anna Viader.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.