Tercera sentència del Suprem contra el veto a Filologia Catalana al País Valencià

El Tribunal Suprem ha tornat a emetre una nova sentència en què desestima el recurs de cassació interposat per la Conselleria d'Educació, aquesta vegada contra la sentència de 2006 del Tribunal Superior de Justícia valencià, guanyada pel Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament (STEPV), sobre la validesa de la titulació de Filologia Catalana en les convocatòries d'oposicions de 2006 per a l'exempció de la prova de coneixements de valencià.

Aquesta és la tercera vegada que l'alt tribunal es pronuncia contra el veto a Filologia Catalana per part del Consell.

El Suprem torna, a més, a imposar costes (1.500 euros) a l'administració valenciana. Amb aquesta ja són 19 les sentències favorables a la inclusió de la llicenciatura de Filologia Catalana en les ordres de convocatòria d'oposicions, tres del Tribunal Suprem i setze del TSJ valencià.

En canvi, i segons STEPV, el conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, «ha fet cas omís de les sentències i s'ha negat reiteradament a acatar-les i complir-les».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.