ERC de Sabadell engega una campanya de cafès amb veïns per recollir idees

El portaveu municipal d'ERC, Magí Rovira, ha engegat aquesta setmana una campanya anomenada Cafè amb el regidor per recollir inquietuds de ciutadans «més enllà de la queixa punyent, i obrir un canal ràpid i senzill perquè les propostes arribin a l'Ajuntament». És la primera iniciativa d'ERC amb vista a les municipals de l'any vinent, i per concertar cita caldrà contactar amb el grup municipal.

Rovira va fer una repassada a la feina feta al consistori l'any passat, amb «resultats minsos perquè el PSC disposa d'una majoria absoluta de facto» amb el PP. Va posar com a exemple la posada en marxa del tercer carril de la Gran Via ila solució provisional perquè els Castellers de Sabadell puguin assajar en un local cobert. Sobre les perspectives d'aquest 2010, el regidor va anunciar que presentarà «totes les propostes pendents del programa electoral» republicà, però va augurar que té poques possibilitats d'èxit, perquè ha detectat «menys receptivitat» del PSC des que va demanar la dimissió de l'alcalde en el ple arran de la sentència que anul·lava 15 contractacions irregulars.

Rovira va defensar aquesta petició després de criticar l'excessiva «crispació» de la política local, on va repartir culpes entre el govern del PSC i l'oposició. Per l'edil republicà, CiU i ICV han escalfat algun debat de manera contraproduent: «Han fet que temes greus quedin reduïts a picabaralla política».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.