El PSC governarà en minoria a Vidreres amb suports «puntuals» de CiU en els temes importants

L'alcaldessa, Ruth Rosique, presenta el nou cartipàs, amb només quatre regidors

Rosique va reconèixer que aquestes últimes setmanes ha tingut converses amb CiU, el principal grup de l'oposició, i que finalment s'ha acordat que la federació donarà suport «puntualment des de fora» a l'acció de govern. Rosique va admetre també que és «conscient» que amb només quatre regidors al govern «hi haurà molta feina per tirar endavant». La portaveu de CiU, Glòria Selis, per la seva part, va comentar que ja d'un bon principi tenien «descartat» entrar al govern, tot i que reconeix que hi va haver un «tempteig». «No volíem fer una segona part d'una cosa que va fallar», en referència al fallit acord de govern entre els dos grups a principis del mandat. «Donarem suport a canvi que ens avinguem en les decisions importants», va afirmar Selis.

Rosique ocuparà les regidories de Governació, Personal i Medi Ambient i Patrimoni. Jaume Figueras, primer tinent d'alcalde, tindrà les regidories d'Urbanisme i Hisenda. Jaume Camps serà regidor d'Esports, Comunicació, Joventut i Ensenyament, i Lluís Ferrer, de Cultura, Sanitat i Tercera Edat, Comerç, Serveis Socials i Festes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.