Josep Melero és elegit candidat per a les eleccions municipals de Silla

En l'assemblea celebrada pel col·lectiu del Bloc de Silla, s'ha elegit Josep Melero com a cap de llista per a les properes eleccions municipals sense que hi hagués cap vot en contra. El Bloc de Silla i la seua militància amb aquesta decisió donen el tret d'eixida de la campanya electoral i d'ara endavant començaran a promoure la figura de Josep Melero i a contactar amb associacions, clubs esportius, veïns i veïnes per tal d'anar replegant el sentir popular i desenvolupar un programa electoral en contacte amb la ciutadania. Tanmateix, es vol transmetre un missatge d'unitat i suport cap al candidat i de pas començar a treballar en el que serà la llista que representarà el Bloc en la propera contesa electoral.

Segons Josep Melero «el Bloc té clar el model de poble que defensarà, la manera de gestionar els recursos dels ciutadans i sobretot les formes amb que s'ha de fer que no són altres que amb màxima transparència, honestedat, austeritat i comunicació amb els ciutadans. El Bloc és presentarà davant el poble com l'alternativa a les polítiques fosques, el malbaratament dels recursos públics i com l'opció que encapçalarà el procés de regeneració democràtica necessari a Silla. El Bloc ja està en campanya.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.