Un alt càrrec del PSC qualifica la directora de TV3 de «mal follada» per l'entrevista a Montilla

El conseller municipal i vicepresident del districte de Sant Martí pel PSC i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi (Imet), Miguel Ángel Martín López, va qualificar, al seu Facebook, la periodista i directora de TV3, Mònica Terribas, de «mal follada», arran de l'entrevista que va fer al president de la Generalitat, José Montilla, feta dilluns passat.

Martín López, home de confiança del regidor del districte de Sant Martí, Francesc Narváez, va penjar una entrada al seu Facebook, en la qual assegurava: «Seré molt groller, ho sento, però la Terribas està mal follada.» En el text, Martín continuava criticant Terribas: «No pot ser que sigui tan mala persona, tan tendenciosa, tan faltona, tan cínica, tan despectiva cap al seu president.»

Segons recollia ahir Racó Català, el càrrec municipal del Partit dels Socialistes va despenjar ahir del seu Facebook aquesta entrada i en va penjar una altra en la qual es disculpava: «Mai hauria imaginat la repercussió d'un comentari fet en calent per una entrevista que em va semblar fora de to. És cert que els termes són incorrectes, masclistes, fora de lloc, però només són fruit d'un ofuscament personal, res més. Demano disculpes pels qualificatius utilitzats», hi va escriure.

Les declaracions de Martín López van provocar ahir que el representant del grup municipal de CiU, Jaume Ciurana, reclamés ahir la seva dimissió i exigís a l'alcalde, Jordi Hereu, la seva destitució de totes les seves responsabilitats locals i metropolitanes perquè, va dir, «un personatge com aquest no pot representar l'Ajuntament».

Per la seva banda, el PSC va emetre ahir un comunicat en què assegura que no comparteix el que, advertia, són «opinions personals»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.