Malgrat Decideix! denuncia que l'equip de govern no li cedirà locals per a la consulta i que la veta a la ràdio

La plataforma Malgrat Decideix! ha denunciat que el govern local del PSC i el PP li ha negat l'ús d'espais municipals per a la consulta popular del 25 d'abril. A més, afirma que se li ha estat vetada la participació a l'emissora municipal després d'haver pactat un seguit d'espais amb la direcció del mitjà de comunicació. En concret, reclama dos espais radiofònics i un debat. L'entitat considera que aquesta decisió atempta contra el seu dret a la llibertat d'expressió. La plataforma ja ha fet arribar una instància a l'alcaldessa, Conxita Campoy (PSC), en què li reclama els programes pactats i lamenta la manera d'actuar de l'equip de govern. Malgrat Decideix! té el suport de divuit entitats locals i ha organitzat fins ara un seguit d'actes lúdics i culturals amb l'objectiu de donar a conèixer la consulta i obtenir fons per sufragar les despeses del referèndum.

El govern de Malgrat va fer ahir un comunicat en què matisa les afirmacions fetes des de la plataforma. Segons defensa, en la primera reunió mantinguda entre l'alcaldessa i l'entitat ja es va comunicar que no se cedirien locals per a la consulta del dia 25 perquè el ple havia votat en contra de la moció de suport al referèndum per a la independència. Tot i això, i segons el govern, s'ha facilitat tant el material com el personal necessari en els diferents actes de l'entitat celebrats fins ara i prèvia petició. L'escrit també especifica que, pel que fa a la presència de Malgrat Decideix! a Ràdio Malgrat, la plataforma hi ha aparegut fins ara en 35 informatius i en altres espais de la graella, que ha estat tractada amb el mateix rigor periodístic que la resta d'informacions i que, a causa de la pressió i les crítiques rebudes per l'entitat, l'emissora està estudiant traslladar el cas al Col·legi de Periodistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.