Saura i Nadal compareixeran dijous vinent al Parlament per explicar la seva gestió per la nevada

El dijous 8 d'abril serà el dia que els consellers d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, i de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, compareixeran al Parlament per donar explicacions de la seva gestió per la nevada del 8 de març. Farà tot just un mes del temporal, que va deixar més de 200.000 persones, sobretot de la demarcació de Girona, sense subministrament. En alguns casos, el tall de llum va durar una setmana.

Els dos consellers van reclamar el dret a donar explicacions a la cambra catalana a petició pròpia, malgrat que l'oposició també els havia reclamat que anessin a explicar-se al Parlament. El mateix va fer el titular d'Economia, responsable de l'àrea d'Energia, Antoni Castells, tot i que la seva compareixença al Parlament no té data.

Tot i que Saura havia demanat anar a la cambra catalana el divendres 26 de març, coincidint amb les compareixents per la llei de vegueries, finalment ho farà dijous vinent, a les deu del matí, a la comissió de Justícia, Dret i Seguretat Ciutadana. Pel que fa a Nadal ho farà unes hores més tard, a les quatre de la tarda, i davant de la comissió parlamentària de Política Territorial.

Els consellers aniran al Parlament en plena polèmica pels ajuts que el govern ha destinat als efectes de la nevada, de 21,5 milions, que alcaldes gironins veuen clarament insuficients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.