L'alcaldessa de Malgrat assegura que professors de l'IES incentiven els alumnes contra el govern

L'alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy (PSC), assegura que alguns professors de l'IES Ramon Turró «manipulen els alumnes i els incentiven a anar contra el govern local». L'acusació, l'ha fet arribar al màxim responsable d'Educació dels serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental, Josep Maria Fernández Corominas. Segons Campoy, la tasca docent que s'aplica a l'institut «per part de la majoria de professors» és «excel·lent», però manté que hi ha alguns professionals «que ja fa molt de temps que transmeten als seus alumnes crítiques contra les decisions de l'alcaldessa i del govern local, i els animen a participar en moviments de protesta». La denúncia de l'alcaldessa arriba en ple debat sobre la tala de l'arbreda de Can Feliciano la setmana passada, que va desembocar en una protesta ciutadana al davant de l'ajuntament. Durant la manifestació es van llençar ous contra el domicili de l'alcaldessa.

Segons Campoy, el dijous 22, quan es va fer la tala, «un grup d'alumnes de l'institut va participar en la pintada de pancartes al carrer i ho va fer durant l'estona de pati i amb material escolar que pertany exclusivament al centre». L'alcaldessa confirma que disposa de material gràfic en què es veu els joves dibuixant les pancartes dins del recinte escolar. «Famílies d'alumnes de l'institut m'han manifestat la seva preocupació pel que consideren una manipulació per part d'alguns professors i asseguren que han estat els seus propis fills els que els han explicat la situació que es viu», afirma l'alcaldessa. Campoy diu que té pendent una reunió amb el director de l'IES Ramon Turró per tractar d'aquest tema, però afirma que ha perdut la paciència i que no està disposada a consentir que es continuï produint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.