mont-roig del camp

El ple aprova per unanimitat donar suport a la ILP perquè TV3 es vegi al País Valencià

El ple de Mont-roig va aprovar ahir per unanimitat una moció presentada pel grup d'ERC per donar suport a la iniciativa legislativa popular (ILP) Televisió sense Fronteres. El cap de llista d'ERC, Miquel Anguera, es mostrava satisfet de l'adhesió obtinguda. La ILP té per objectiu que es legalitzin plenament les emissions de TV3 al País Valencià davant l'intent del govern valencià de tancar-les. A més, vol assolir també el reconeixement legal de l'existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus espais de comunicació. Perquè es pugui presentar el projecte de llei a la Mesa del Congrés espanyol necessita haver recollit un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l'Estat espanyol

D'altra banda, ERC també va presentar una moció de suport a les consultes populars municipals per la independència, que es va aprovar amb els vots d'ERC, ADMC, CiU i Verds per Més, mentre que el PSC va abstenir-se i el PP va votar-hi en contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.