EU exigeix que la visita del govern al Cabanyal no siga sols un acte de propaganda

El coordinador d'EUPV a València, Amadeu Sanchis, ha afirmat que la visita al barri de la directora general d'Arquitectura i Habitatge «es convertirà en un simple acte de propaganda política si no va acompanyada d'un compromís negre sobre blanc, en el qual queden establides les quantitats que des del govern espanyol es destinaran a la rehabilitació integral del Cabanyal-Canyamelar».

Sanchis declara que seria «molt decebedor i desil·lusionador que els veïns i veïnes del Cabanyal tornaren a veure com s'ajorna la imprescindible i urgent rehabilitació del barri per culpa de les decisions innecessàries i inadequades d'un govern que ha demostrat la seua absoluta ineficàcia per a fer front a la crisi econòmica».

El dirigent d'EUPV recorda que ja l'Ajuntament de València ha pres la decisió de congelar totes les ajudes que el pla Confiança tenia destinades per al barri. «És per això que cobra important rellevància que Zapatero complisca els seus compromisos i la seua defensa d'un model de ciutat molt concret que requereix inversions públiques per ajudar els residents i els futurs inversors en el barri».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.