Política

El PP proclama Millo candidat gironí al Parlament, convençut que serà al govern

Sánchez-Camacho avisa que el decret de reducció del dèficit estatal afectarà doblement els catalans

La intervenció de Millo va estar precedida per la projecció d'un vídeo que sota les notes de My immortal d'Evanescense oferia un recorregut per la trajectòria del cap de llista. Segons va dir, emocionat pel muntatge, va iniciar un discurs en què va parlar de les tres crisis que actualment sacsegen la societat catalana i espanyola: l'econòmica, la de valors i la política. I ho va fer dient que, en contra del que pensen molts, el PP no és «un partit catastrofista», però que és necessari un canvi radical que es pot iniciar des de Catalunya. Al seu criteri, el tripartit ha estat un fracàs «espectacular que ha posat Catalunya cap per avall» i va animar els gironins a votar el PP i a no tenir por d'admetre-ho públicament, cosa que els permetrà ser partit de govern.

La presidenta i candidata a presidenta de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, va insistir que la demarcació es mereix tenir el segon diputat gironí i que aquests són els moments més difícils des de la transició, amb greuges com «els atacs» al Tribunal Suprem i el Constitucional o la pèrdua de valors com la família i el respecte per a la vida. No es va estalviar crítiques als presidents José Montilla i José Luis Rodríguez Zapatero, de qui va dir que el decret del govern espanyol per reduir dèficit afectarà per partida doble els catalans: «Montilla està fent el mateix que Zapatero: fer pagar als ciutadans més dèbils els errors de la política econòmica del govern espanyol.» Proposa menys impostos i menys càrrecs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.