Política

CiU critica que Sabadell s'ha gastat 4 milions dissenyant un equipament que ara no faran

El grup municipal de CiU ha denunciat que el solar de l'eix Macià on el govern del PSC volia fer, primer, un palau de congressos i, després, l'edifici de la ciutat de la música ha costat –des de 2005– un mínim de 4,2 milions d'euros, com a conseqüència de les factures d'estudis, projectes, maquetes, reunions i l'assessorament de grups d'experts. El projecte de l'equipament, però, s'ha ajornat sense data a causa de la crisi econòmica, ja que a més de les subvencions públiques, el PSC havia demanat el patrocini de diverses entitats financeres.

El portaveu nacionalista, Carles Rossinyol, diu que la despesa és «un exemple més del preu que costa als sabadellencs el fum que ven l'alcalde, Manuel Bustos». En ple debat sobre les mesures d'austeritat, Rossinyol ha etzibat també que «no es pot permetre llençar els diners públics fent propaganda d'inversions que al final no s'executen; cal més sentit de l'ètica política».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia