Política

El PSC acusa Trias d'apropiar-se de diners del Palau per la “precampanya permanent” de CiU a Barcelona

Els socialistes de Barcelona veuen intencions ocultes en la presentació de l'enquesta de CiU que li atorga uns resultats molt per sobre dels del PSC

El secretari d'organització barceloní reclama explicacions als convergents

El secretari d'organització del PSC Barcelona, Albert Aixalà, ha remès aquest dijous al matí un comunicat contra els convergents de l'Ajuntament, Xavier Trias i Antoni Vives. El socialista diu que no pot aspirar a governar Barcelona “qui encara no ha explicat què ha fet amb els diners de la trama delictiva de Millet”.

“Trias i Vives haurien de començar a dir d'una vegada la veritat sobre la seva vinculació amb les activitats il·legals de Fèlix Millet, en lloc de mirar de construir cortines de fum'”, ha afegit Aixalà, en referència a l'enquesta que els nacionalistes van presentar aquest dimecres i que els atorgava un resultat que fregava la majoria absoluta davant una baixada estrepitosa del PSC.

“El fum d'encenalls d'unes enquestes pròpies no amagarà la realitat de Xavier Trias, Antoni Vives i CiU a Barcelona, que han sigut beneficiaris dels tripijocs de Millet al Palau i han de depurar les seves responsabilitats davant dels ciutadans”, ha sentenciat Aixalà.

El secretari d'Organització del PSC barceloní ha volgut destacar també que, a pocs dies de la seva compareixença davant la comissió del Parlament de Catalunya que investiga el cas Millet, “ni Vives, que va gestionar la majoria dels fons provinents dels convenis il·legals amb el Palau de la Música i l'Orfeó Català, ni Trias, que es va beneficiar dels diners per a la seva permanent precampanya, han donat encara cap explicació del destí dels diners”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia